Begagnade bilar

Att köpa begagnad bil och hitta ett riktigt bra fordon kan vara en utmaning. Många gruvar sig över köpet då de känner att de kan för lite för att veta om en bil de sett i en annons verkligen håller vad den lovar.

Köper du begagnad bil privat så är det befintligt skick som gäller och du får alltså inga garantier så snart du har skrivit under köpekontraktet och skrivit över ägandet på dig. Det är en risk om du inte har goda kunskaper om fordon.

Här hittar du de begagnade bilar vi har i lager.

begagnade bilar hos bilhandlare västerås

Så undviker du en dålig affär

Vi rekommenderar att du vänder dig till en erfaren bilhandlare med ordentliga garantier. När du köper ett begagnade bilar via en handlare så gäller konsumentköplagen precis som för annan handel. Du har alltså rätt att reklamera bilen om det skulle finnas någon form av dolt fel och du får även garanti på bilen.

Särskilt viktigt är detta när du köper en bil på avbetalning. Det är en stor risk att ta en kredit för att köpa en bil privat som sedan går sönder. Krediten måste betalas av, även om bilen är oanvändbar. Vänd dig till en handlare istället så får du en ordentlig garantitid och bättre villkor för din finansiering.

Sälj din begagnade bil

Är du intresserad av att sälja eller byta in din nuvarande bil? Välkommen förbi våra lokaler eller ring oss så bokar vi en tid för värdering så att du vet vad din bil är värd och kan sen ta ställning till om du vill sälja den till/via oss eller byta in den mot en annan bil i vårt lager.

En trygg bilaffär börjar hos oss. Här får du handplockade fordon med ordentlig garanti.