Om oss

En genuin passion för bilar var det som fick oss att påbörja vår bana som bilhandlare för drygt 12 år sedan. Det som till att börja med var en hobby som tog upp mycket tid och engagemang på fritiden utvecklades med tiden till det företag som ni möter idag. Kort sagt, vi brinner verkligen för bilar och bilbranschen och gör vårt yttersta för att alltid hänga med i utvecklingen.

Vårt djupgående intresse blir givetvis till en fördel för dig som kund då vi kan svara på så gott som alla frågor du kan tänkas ha om de bilar du är intresserad av. Vi har koll på både det rent tekniska, vet vilka bilar som håller måttet över tid och hänger med i trender inom bildesign.

nöjd kund hos bilhandlare västerås

Kvalitetsbilar för en trygg affär

Handeln med begagnade bilar dras tyvärr med en del oärliga aktörer. Vi vill vara en del av en förändring till det bättre och gör vårt yttersta för att du som kund ska känna att du har gjort en lyckad affär. Vi följer givetvis gällande regler kring garantier och undersöker alltid våra fordon grundligt innan de läggs ut för försäljning.

Vi finns här både för dig som vill köpa en ny bil och för dig som vill ha hjälp med att sälja din nuvarande. Välkomna in till oss för en god bilaffär!

En lyckad bilaffär börjar med ett besök hos oss.